DIENSTEN

Onze diensten zijn voor de leek een kluwen aan woorden en begrippen. Hier lichten we alvast het een en ander toe zodat u weet waar u aan toe bent en met welke fabrikanten wij samenwerken. Vindt u het antwoord op uw vraag niet terug, aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefoon.

VERWARMING

CV INSTALLATIE OP GAS EN MAZOUT

Uw nieuwe cv installatie wordt door ons geleverd en geplaatst. Hiervoor werken we exclusief samen met het Duitse topfabrikant Viessmann. Na plaatsing word uw cv installatie gekeurd door een erkend onderhoudstechnicus en ontvangt u het wettelijk verplichte keuringsattest van eerste ingebruikname.

KETELREINIGING EN ONDERHOUD

Nazicht, herstellingen en onderhoud van cv ketels op gas. Na uitvoering van het onderhoud ontvangt u van ons het wettelijk verplichte reiniging- en verbrandingsattest. Voor gasinstallaties is een tweejaarlijkse controle verplicht. Info vind je op de website van Departement Leefmilieu, Natuur en Energie ( www.lne.be )

GASKEURING

Als gehabiliteerd aardgasinstallateur met CERGA label zijn wij bevoegd om uw gasinstallatie te keuren. Na keuring leveren wij het conformiteitsattest af.

ZONNE-ENERGIE

Samen met fabrikant Viessmann werken we aan een groenere toekomst.  Daarom hebben we ons gespecialiseerd in ecologische verwarmingstechnieken. U kan bij ons terecht voor het plaatsen en aansluiten van boilers op zonne-energie en geothermische warmtepompen.

VLOERVERWARMING

Vloerverwarming bied comfort, is energiezuinig en een zeer aangename manier van verwarmen. Vloerverwarming is ook te combineren met radiatoren, bv op de verdieping van de woning, mits een goede regeling.

SANITAIR

PLAATSEN SANITAIRE INSTALLATIES

Wij plaatsen uw sanitaire installaties. In samenwerking met een van onze partners realiseren wij uw droombadkamer en toilet.


HERGEBRUIK REGENWATER

Bij ons kan u terecht voor regenwaterrecuperatie. Zo bespaart u door hergebruik van regenwater op uw energiefactuur en draagt u uw steentje bij aan het milieu.


NAZICHT EN HERSTELLINGEN

Een kraan die lekt, een vervelend geurtje. Uw sanitair kent voor ons geen geheimen.

TROUWE PARTNERS

  1. "Onze snelle service en depannagedienst heeft ons nogal gekend gemaakt in de streek. Er ontstaat een soort van vriendschap met de klanten. We zien elkaar minstens één keer terug. Dan ben ik blij, dat ze blij zijn. "
    Robby Vyncke
    Robby Vyncke

EEN WARM GEVOEL
VANBINNEN EN VANBUITEN

VENTILATIE

VENTILEREN IS ADEMEN

Goed isoleren moet maar een goede basisverluchting is noodzakelijk. Een gezond binnenklimaat is essentieel.

Door ventilatie krijg je aanvoer van zuurstof. Afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht verminderd de kans op geuren, allergieën, condensatie en schimmelvorming.

Wij plaatsen ventilatiesystemen type C, C+ en D.
Wij werken samen met Renson , Storkair  en Vasco .